Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

RANDY JOHNSTON / FRODE KJEKSTAD KVARTET

mars 5 @ 19:30 - 22:00

Torsdag  5.mars 19.30 – Lancelot  – Fri entre

RANDY JOHNSTON / FRODE KJEKSTAD KVARTETT
Jazzgitar-møte i særklasse

RANDY JOHNSTON – GITAR /VOKAL, FRODE KJEKSTAD – GITAR
STIG HVALRYG – BASS og ROGER JOHANSEN – TROMMER

Frode Kjekstad er godt kjent for publikum, gjennom plater og konserter med både internasjonale artister,  (Eric Alexander, Dr. Lonnie Smith, Renato D´Aiello, Alberto Marsico) , og de fleste av våre kjente lokale jazzartister.
Denne kvelden presenter vi Frodes store mentor og samarbeidspartner, den amerikanske jazzgitaristen RANDY JOHNSTON!
Dette er et vennskap som strekker seg over  25 år, med prosjekter i Norge og New York.  Randy er en av New Yorks store legender innen jazzgitar, og han har fartstid med det meste av jazz-leksikonet, og er blant annet kjent som fast medlem av den legendariske Blue Note stjernen Lou Donaldsons kvartett gjennom 20 år.
Etter 30 år i New York flyttet Randy ut av byen til Charlottesville, der han nå bor. Randy legger vekt på å spille FOR folk, og hans repertoar har den senere tid også omfattet låter han synger med sin bluesy stemme!  Her får vi standardlåter og groovy blues, blandet med jazzgitar på aller høyeste internasjonale nivå, i et jovialt og folkelig uttrykk!
Med på trommer og bass har er godt kjente Roger Johansen og Stig Hvalryg. Disse kjenner Randy godt fra tidligere prosjekter i Norge!

Detaljer

Dato:
mars 5
Tid
19:30 - 22:00

Legg igjen kommentar!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *