Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

«Andreas Dreier Trio – Ahmad Jamal Prosjekt»

29. mai @ 19:30 - 22:00

Bjørn Vidar AndreasPlateslipp «Andreas Dreier Trio – Ahmad Jamal Prosjekt»
En plate som består av musikk i inspirasjon fra en av jazz historiens største trioer, Ahmad Jamal Trio.

I slutten av 1950 tallet var den amerikanske pianisten Ahmad Jamal kjent for sitt «good-feel» i swingmusikken. Vernel Fournier som spiller visper på trommene – Israel Crosby som spilte med tarmstrenge på bassen – og Jamal`s elegante pianospill utgjor den prefekte trioen. Vi innrømmer at være en smule nostalgisk når vi drømmer tilbake til denne sound og groove. Så da både Bjørn, Adam og jeg fant ut at vi alle delte samme drømmen. Så var det bare å sette igang å spille….  

Det er  derfor med stor glede og entusiasme at vi presentere ny plate: Andreas Dreier Trio «The Best Thing For You Is WE». Som er en parallell til en av Jamals store hits «The Best Ting For You Is Me». Dette er amerikansk cooljazz på sitt beste. Jamals arrangementer omskrevet fra pianotrio til gitartrio. 

Andreas Dreier – Kontrabass
Bjørn Vidar Solli – Gitar
Adam Pache – Trommer

Litt om Adam Pache:
Adam Pache har, etter en årrekke i New York, bosatt seg i Roma, der han raskt har blitt en sentral skikkelse på den italienske jazzscenen. Han jobber fast med mange av Italia’s mest profilere musikere, blant andre den legendariske saksofonisten Steve Grossman.

Pache er et samarbeidsprosjekt mellom den australske trommeslageren Adam Pache, og de tre norske jazzmusikerne Bjørn Vidar Solli, Erlend Slettevoll og Audun Ellingsen, og nå også med Andreas Dreier.

Detaljer

Dato:
29. mai
Tid
19:30 - 22:00

Legg igjen kommentar!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *